HDFC Bank Creditcard EMI of herstructurering van leningen: subsidiabiliteit, kosten en hoe toe te passen

HDFC Bank Creditcard EMI of herstructurering van leningen: subsidiabiliteit, kosten en hoe toe te passen

Degenen die hebben gekozen voor creditcardleningen of EMI’s, komen ook in aanmerking voor een eenmalige herstructureringsoptie voor leningen, aldus de bank.

Zelfs als de klant geen surseance van betaling heeft aangevraagd, komt hij of zij in aanmerking voor een optie voor herstructurering van de lening.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/4LLMI-e75qc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

HDFC Bank biedt een moratorium van maximaal twee jaar aan particuliere kredietnemers in het kader van de herstructureringsregeling voor leningen die is goedgekeurd door de Reserve Bank of India. Degenen die hebben gekozen voor creditcardleningen of EMI’s, komen ook in aanmerking voor een eenmalige herstructureringsoptie voor leningen. Als u na een coronaviruspandemie uw creditcardgeld niet kunt betalen, biedt de bank u de mogelijkheid om een ​​lening te herschikken. aanvragen american express is niet moeilijk.

 

Geschiktheid:

Personen en entiteiten die zijn geclassificeerd als standaard, maar niet langer dan 30 dagen in gebreke zijn gebleven bij de bank op 1 maart 2020 en die tot op heden standaard blijven voor al haar leningen of faciliteiten, komen in aanmerking voor herstructurering.

 

Degenen die getroffen zijn door de COVID-19-pandemie komen in aanmerking voor de regeling. De bank zal echter de financiële impact van het coronavirus op klanten beoordelen voordat de herstructurering wordt verleend. Klanten moeten de nodige documenten of informatie bij de bank indienen om een ​​herschikking van de lening aan te vragen. De bank zal de levensvatbaarheid van de klant beoordelen om ook de geherstructureerde EMI’s te betalen. Naast de levensvatbaarheidsberekeningen wordt ook het aflossings-trackrecord van de klant gecontroleerd. mastercard online betalen kan op elk manier.

 

 

Creditcard-EMI’s en leningen:

 

De klant heeft de mogelijkheid om het volledige creditcard-saldo, inclusief de leningen, binnen de kredietlimiet te herstructureren. Het bedrag wordt omgezet naar een aparte leningsrekening. Men kan er ook voor kiezen om ofwel het kaartsaldo ofwel de lening of beide faciliteiten te herstructureren. Degenen die hebben gekozen voor de Jumbo-leningfaciliteit van HDFC Bank, zullen hun leningen kunnen herstructureren.

 

Een minimaal openstaand saldo vereist om de uitstaande kaart of lening om te zetten, zei de bank. De limiet is vastgesteld op £ 25.000.


Hoe u gebruik kunt maken van het herstructureringsvoordeel:

 

De klant kan de website van de bank bezoeken voor de aanvraaglink om het aanvraagformulier in te vullen en de relevante details in te dienen. Ze kunnen ook naar de dichtstbijzijnde HDFC-vestiging gaan voor details.

 

Documenten vereist:

 

 

De klant moet documenten indienen met details over de huidige status van zijn dienstverband of bedrijf.

 

Voor loontrekkenden kunnen salarisstroken en bankafschrift vereist zijn.

 

Voor zelfstandige leners of entiteiten – Bankafschrift, GST-aangiften, aangiftes inkomstenbelasting, Udyam-certificaat, enz. Kunnen vereist zijn.